Tekst- en Reclamebureau Pennemans in Venlo schrijft

“Webtekst schrijven, daar komt stiekem héél wat bij kijken. Laat Tekst- en Reclamebureau Pennemans u daarbij helpen! Pennemans schrijft voor u… of samen met u. Uiteindelijk hebben we allebei maar één doel, meer én beter resultaat door goede tekst!”

Bel snel Tekst- en Reclamebureau Pennemans in Venlo voor meer online resultaat: M 06 348 740 84

Een Gratis Webtekst-Scan?

Klik op bovenstaande button, vul het formulier in… en u krijgt gratis een telefonisch consult met tips voor betere webtekst en meer online resultaat!

Content Marketing door Pennemans

Pennemans schrijft webteksten.

Pennemans, meer resultaat door betere tekstWebteksten kunnen het verschil betekenen tussen ‘de Dood’ of ‘de Gladiolen’. Het aantal klanten dat op één of andere manier contact met uw bedrijf opneemt tijdens een bezoek aan uw website is (mede) afhankelijk van de kracht van de tekst.

Een nieuwe website met meer resultaat voor bedrijven in Groot Venlo door Pennemans!

U heeft dus effectieve, resultaatgerichte tekst nodig!

En dat kunt u op twee manieren voor elkaar krijgen,

Methode één: Laat het gewoon door een ervaren webtekst-schrijver doen, een specialist die u volledig ontzorgt en alle ins- en outs kent. Laat het gewoon door Pennemans doen!

Methode twee: Schrijf uw webteksten zelf. U kunt dat leren. Met een beetje gevoel en een doosje kennis kunt u een heel eind komen. Dat doosje kennis… dat kunt u krijgen door een consult van Pennemans. Die kan u de basis van goede webtekst snel bijbrengen.

Pennemans schrijft tekst voor web.

Website-teksten: Die schrijft Pennemans aan de hand van een duidelijk doel. Een doel dat we samen bepalen. En dan gaat Pennemans ervoor zorgen dat die webteksten resultaat opleveren, het gewenste resultaat.

Laat uw website-teksten door Pennemans schrijven!

SEO-teksten: Dat zijn teksten die ‘leip’ zijn geschreven. Leesbaar en relevant voor de bezoeker, met een inhoud die zoekmachines overtuigt van een passende positie bij een gewenste zoekopdracht. Die teksten moeten vertrouwen bieden, verleiden, overtuigen. En ze moeten inspelen op de ‘zoekwensen’ van de doelgroep. Pennemans snapt hoe dat werkt, Pennemans heeft meerdere klanten die zijn vaardigheid zullen bevestigen.

Aandachtspunten bij SEO-teksten

 • Alle teksten van Pennemans zijn uniek.
 • Zoekwoorden komen op de juiste plaatsen in de hele tekst te staan.
 • Teksten van Pennemans sluiten aan bij de doelgroep die u voor ogen heeft.
 • Ook lange Salescopy is geen enkel probleem.
 • Wij houden de dichtheid van de Sleutelwoorden goed in de gaten.
 • Als u Pennemans goede informatie geeft, dan schrijft die tekst die scoort.
 • De teksten zijn leesbaar op het belangrijkste B1 niveau.
 • De teksten zij scanable door goed geschreven tussenkopjes.
 • Het moet goed ‘bekken’, er moet een klik zijn tussen lezer en tekst.
 • Een moeilijke term, ‘Latent Semantische Indexatie, handig gebruik van synoniemen en woorden uit de omgeving van het gekozen sleutelwoord.
 • Geen tekst zonder ‘Call to Action’, u wilt dat de lezer iets onderneemt… Pennemans vraagt dat dan ook gewoon in de tekst!

Laat uw SEO-teksten door Pennemans schrijven!

Productomschrijvingen: SEO vriendelijke productomschrijvingen, voor elk formaat webwinkel. Pennemans zorgt voor uniforme, congruente teksten waarin de voordelen van een product goed tot hun recht komen. We spelen in op de problemen die het product voor de klant gaat oplossen.

Laat uw Productomschrijvingen door Pennemans schrijven!

Blog-teksten: Bloggen is met afstand de beste manier om uw autoriteit onder het voetlicht te brengen. Pennemans stelt een overzicht op van onderwerpen die tijdens het bloggen aan bod moeten komen. En een duidelijke strategie combineert Pennemans met berichten die in een vast ritme geplaatst gaan worden. Niet te snel, niet te langzaam… uw bezoekers moeten meegaan in dit ritme! Met bloggen gaan we mensen helpen, kennis delen, veel gestelde vragen beantwoorden. Laat dat bloggen niet aan zomaar iemand over.

Laat uw blog-teksten door Pennemans schrijven!

Landingpage-teksten: Hoe mooi is het als uw doelgroep via de juiste optimalisatie op uw website terecht komt. Maar dan begint het belangrijkste werk… hoe maken we van een bezoeker een klant? En dat… dat kan alleen als de informatie op die eerste pagina naadloos aansluit bij de verwachtingen van de bezoeker. Daarom schrijft Pennemans landingpages, pagina’s die SEO-geoptimaliseerd zijn en gaan voor een hoge conversie. U wilt de bezoeker informatie bieden die past bij zijn zoekopdracht.

Laat uw landingpages door Pennemans schrijven!

Tekst voor nieuwsbrieven: Het is geen geheim: Nieuwsbrieven gaan meestal meteen de digitale prullenbak in. Om dat te voorkomen moet er een kunst beheerst worden. De kunst om pakkende koppen te schrijven met een inhoud die je grijpt en vast kan houden. Nieuwsbrieven zijn er voor de leden van uw mailinglijst. En daarbij gaat het niet om absolute aantallen, maar wel om de waarde van ieder contact afzonderlijk. Meer resultaat is met nieuwsbrieven juist te behalen door meer aan bestaande relaties te ‘verkopen’. Dat is de beste en goedkoopste mogelijkheid. Gemakkelijker dan het krijgen van nieuwe klanten, en slimmer dan een prijsverhoging.

Laat uw nieuwsbrieven door Pennemans schrijven!

Tekst voor email: De mensen op uw mailinglijst krijgen echt niet alleen van u een mailtje. Ze ontvangen ladingen tegelijk en maken dan een keuze welke te openen. En die keuze wordt bepaald door een aantal direct in het oog springende zaken. Allereerst natuurlijk het onderwerp van de email. Dat moet niet een aanleiding zijn voor het spamfilter om de email meteen af te voeren. Maar het moet wel zodanig opvallend zijn dat het de interesse van het contact heeft. Daarnaast moet de inhoud ‘scanable’ zijn. Korte, bondige teksten die grafisch worden versterkt door kopjes, het gebruik van correcte lettertypes, handige linkjes en passende plaatjes. En wat vaak vergeten wordt… de oproep voor een actie! Wat verwacht u van de lezer? Vertel hem dat gewoon!

Laat uw mailings door Pennemans schrijven!

Social Media: De kracht en betekenis van Social Media voor uw onderneming is enorm… als het goed ingezet gaat worden. En daar ziet Pennemans vaak dramatische posts, tweets en plaatjes. Er is gewoonweg niet nagedacht over het doel, er is geen strategie… en men begrijpt niet hoe de verschillende Social Media werken en elkaar bij goed gebruik aan kunnen vullen. Ga daar niet wat mee spelen. U krijgt niet snel een tweede kans voor een eerste indruk.

Laat uw Social-Media posts door Pennemans schrijven!

Een nieuwe website laten bouwen? Maar dan eentje die resultaat oplevert? Tekst- en Reclamebureau Pennemans in Venlo: M 06 348 740 84

Lees meer over een nieuwe Website!

Bel die Pennemans nou gewoon!

Het kost u niets, het is vrijblijvend… én… het kan een ‘Eye-Opener’ zijn.

Bel Pennemans, 06 348 740 84
Het kleinste Tekst- en Reclamebureau van Groot-Venlo

Meer resultaat door betere tekst in Groot-Venlo door Pennemans